AKSARAY / MERKEZ - Kanber Demir Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart Istiklal Marşının kabulüyle ilgili kompozisyon yarışmasında Liseler İL 1.si olan Ümmühan öğrencimiz ödülünü Aksaray Üniversitesi Rektöründen aldı. Öğrencimizi ve tüm edebiyat öğretmenlerimi tebrik ediyorum.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Programı Yönergesi Doğrultusunda "Kalpten Kalbe Ulaşmada Kendine Engel Koyma"  Etkinliği Aksaray Otizm ve Dayanışma Derneği Kurucu başkan yardımcısı, Beyazay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Hakkı Divanoğlu okul müdürünün katılımı ve okulumuz Değerler Kulubü öğrencileriyle gerçekleştirilmiştir.

Mrt

04-05 Mart Tarihleri Arasında Yapılan Deprem Tatbikatı Okulumuzda Başarıyla Gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bölge 1.si olan Osman'ı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Muhammed öğretmenimizi canı gönülden tebrik ediyorum...

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde  Deyimler ve Atasözlerimiz yarışmasında, emek veren 10.sinif ogrencilerimizi kutluyorum. Yarışmayı hazırlayan, İbrahim beye, koordinatör H.Ibrahim beye,jüri Ferhat beye, Betül hanıma, komisyon üyeleri Ayşe hanıma,Güler hanıma, Eyüp beye, Olca hanıma,Burcu hanıma,Arzu  hanıma, Hülya hanıma, emeği gecen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" doğrultusunda şubat ayı etkinliği "Deyimler ve atasözleri" temalı okulumuzun yaptığı çalışmalar.

Ock

Okulumuz Aksaray ilinde yapılan yarışmada sol kol il 1. si olmuştur.

Bir öğrencimizde 80 plus il 2. si olmuştur.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ederim.

Ock

5-07 Ocak 2024 tarihleri arasında memleketim TOKAT'ta yapılan Okullararası Gençler (A) kategorisi Güreş Türkiye Şampiyonasında, Kanber Demir Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden

Ahmet 80 kg 'da Türkiye 2.si

Ebubekir 92 kg' da Türkiye 2. si olmuşlardır.

Emeği gecen tüm antrenör, idareci ve Beden Eğitimi öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.Yavrularımızın gozlerinden öpüyorum.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat okumaları Bilgi yarışmalarında tüm öğrencilerimizi ve Kordinatör Edebiyat öğretmenimiz H.İbrahim Koçak nezdinde tüm Edebiyat öğretmenlerimi ve kardeşim misyonda bulunan tüm öğretmenlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Proje kapsamında bir öğrencimiz Aksaray 1. si Türkiye 174.cüsü olmuştur.

Bir Öğrencimiz Aksaray 4. cüsü bir öğrencimiz Aksaray 10.su olmuştur. Öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederim.

Mustafa Narin

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik. Velilerimizi öğrenci notları, hal ve gidişat konusunda bilgilendirdik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü mesai arkadaşlarımızla ve öğrencilerimizle birlikte kutladık. Katılım sağlayan, nezaket gösterip çiçek gönderen öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.

Kas

Sn. Valimizin, Sn. Millet vekillerimizin, Sn. Belediye Başkanımızın, İl Başkanlarının , İl Müdürlerinin , STK’ların öğrenci ve öğretmenlerimizi programa katılan tüm misafirlerin tebrikleri ve takdirleri için herkese Okulumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz.Programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Ekm

Sayın Metin ALPASLAN, Kanber Demir Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürümüz, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğretmenler odasına geçti. Öğretmenlerimizle bir araya gelen İl Müdürümüz, öğretmenlerimizin talep ve isteklerini dinledi. Okul Müdürü Mustafa NARİN'den okulda yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında brifing alan İl Müdürümüz, yapılan çalışmalar için okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.