T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / MERKEZ - Kanber Demir Anadolu Lisesi

Haberler

Nis

Hatay Antakya Aşağıoba İlkokul ve Ortaokulu Öğrencilerine Okulumuz Öğrencileri, Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin Katkılarıyla Temin Edilen Emanetler Bayram Öncesi Sahiplerine Ulaştı.

 

Nis

2 Nisan Dünya Otizim Farkındalık Günü sebebiyle Betül Mehmet Dinç Özel  Eğitim Anaokulu öğrencilerimizi misafir ettik. Nazik ziyaretleri için Okul Müdürü İbrahim Akdere ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.Yavrularımızın ve öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.

Mustafa NARİN

OKul Müdürü

Nis

Çanakkale konulu Resim Yarışmasında Lisrlerarası İl 1.si olan öğrencimiz Hülya ödülünü İl müftüsünden almıştır. Kızımızı ve Resim öğretmenlerimizi kutluyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

Mrt

Ordu'da  yapılan Liselerarası Turkiye  Bilek Güreşi Şampiyonasında 75. Kg'da ilimizi temsil eden Kanber Demir Anadolu Lisesi öğrencimiz Yiğit Osman Kürlek, sağ ve sol kolda  Türkiye 2.'si olmustur. Sporcumuzu canı gönülden kutluyor, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Muhammed Keleş 'e ve İsa Doğan'a teşekkür ediyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

Mrt

Kort Tenisi Okullar Arası Bölge Şampiyonasını tüm rakiplerini yenerek grup 1.si olarak tamamlayan Kanber Demir Anadolu Lisesi öğrencimiz İzmir’de yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve Beden Egitimi Öğretmenlerimizi ve Cemal Karakaya 'yı kutluyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mart ayı etkinliği.

"Kutadgu Bilig'de olupTürkiye Türkçesi yazı dilinde kullanılmayan ancak Türkiye Türkçesi ağızlarında yaşayan kelimeler" çalışması yapıldı.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında  Degerler Eğitimi  İle İlgili  Olarak  Öğrenciler Tarafından Nezaket İfade Eden Cümleleri  Konu Alan Kartlar Hazırlandı. Öğretmenlere ve Öğrencilere Hediye Edildi.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Programı hazırlayan Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenimiz Güler Can’ı ve tüm öğrencilerimizi kutluyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

Mrt

12 Mart Istiklal Marşının kabulüyle ilgili kompozisyon yarışmasında Liseler İL 1.si olan Ümmühan öğrencimiz ödülünü Aksaray Üniversitesi Rektöründen aldı. Öğrencimizi ve tüm edebiyat öğretmenlerimi tebrik ediyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Programı Yönergesi Doğrultusunda "Kalpten Kalbe Ulaşmada Kendine Engel Koyma"  Etkinliği Aksaray Otizm ve Dayanışma Derneği Kurucu başkan yardımcısı, Beyazay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Hakkı Divanoğlu okul müdürünün katılımı ve okulumuz Değerler Kulubü öğrencileriyle gerçekleştirilmiştir.

Mrt

04-05 Mart Tarihleri Arasında Yapılan Deprem Tatbikatı Okulumuzda Başarıyla Gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bölge 1.si olan Osman'ı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Muhammed öğretmenimizi canı gönülden tebrik ediyorum...

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

 

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde  Deyimler ve Atasözlerimiz yarışmasında, emek veren 10.sinif ogrencilerimizi kutluyorum. Yarışmayı hazırlayan, İbrahim beye, koordinatör H.Ibrahim beye,jüri Ferhat beye, Betül hanıma, komisyon üyeleri Ayşe hanıma,Güler hanıma, Eyüp beye, Olca hanıma,Burcu hanıma,Arzu  hanıma, Hülya hanıma, emeği gecen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" doğrultusunda şubat ayı etkinliği "Deyimler ve atasözleri" temalı okulumuzun yaptığı çalışmalar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Törenimize Aksaray Belediye Başkanımız Sn. Dr. Evren DİNÇER Katılarak Öğrenciletimize Hediye takdim etti.

Dönem sonu karne törenimize katılarak öğrencilerimizin heyecanına ortak olan, okulumuzu ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Aksaray Belediye Başkanımız Sn. Dr. Evren Dinçer beye okulumuz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

Mustafa NARİN

Okul Müdürü